Producten

Enkel het beste is goed genoeg

L'oreal Professionel

L'Oreal Professionnel

Voor kleuringen blijft L’Oréal Professionnel de nummer 1. Het werd wereldwijd getest en goedgekeurd door de grootste namen in de kappersindustrie. Ook voor het stijlen van haar biedt L’Oréal Professionnel met zijn STEAMPOD producten topresultaten aan, zowel in mijn salon als bij u thuis.

Jane Iredale

Jane Iredale

Make-Up die je huid vrij laat ademen en normaal laat functioneren? Dit is wat de minerale make-up van Jane Iredale aanbiedt. Geen vulmiddelen, parabenen of andere ongewenste ingrediënten, waardoor er een minimum risico op allergieën is. Door gebruik van zuivere minerale pigmenten wordt een buitengewone dekking bekomen dat ook nog eens beschermt tegen zonnestraling.
Kortom, make-up zoals het altijd al zou moeten geweest zijn!

Great Lengths

Great Lengths

Voor haarextensies werken we enkel met de topproducten van Great Lenghts. Great Lengths gebruikt alleen de beste haren die gelijk staan aan een klasse A kwaliteit en bepaald wereldwijd de kwaliteitsnorm voor haarverlengingen.

Kryolan

Kryolan

Al bijna zeventig jaar belevert Kryolan de film-, theater- en televisiewereld. De theater make-up is zeer bestand tegen warmte, vochtigheid en beweging.
Daar Kryolan producten hooggepigmenteerd zijn behouden ze hun intensiteit en dekkracht ook onder extreme omstandigheden, zoals op toneel of voor de camera. Kryolan maakt enkel gebruik van de zuiverste ingrediënten met de beste huidtolerantie. Geen enkel product van Kryolan is ooit op een dier getest.